Destinatie
Data
Hotel:
Alege Grecia

Sithonia, Halkidiki , Grecia
Pret incepand cu 28 €
Kassandra, Halkidiki , Grecia
Pret incepand cu 34 €
Kalithea, Rhodos , Grecia
Pret incepand cu 149 €
Vasilias, Skiathos , Grecia
Pret incepand cu 13 €
Agia Paraskevi, Skiathos , Grecia
Pret incepand cu 91 €
Evia Town , Grecia
Pret incepand cu 39 €
Georgioupolis, Chania , Grecia

Dimitrakis Studios - Charter Avion Parga Town

Informatii despre Hotel

Administrate de o familie, Dimitrakis Studios au recomandări foarte bune pentru calitatea și accesul ușor catre toate facilitatile din Parga.

Vila Dimitrakis este contruită in anul 2008 într-un stil modern și sunt situate într-o zonă centrală, dar liniștită din Parga, departe de toate drumurile principale, dar la numai 5 minute de mers pe jos de centrul orașului. Aeroportul Aktion din Preveza este la 65 km distanță față de Vila Dimitrakis.

Vila Dimitrakis este situată la 700 metri distanță față de plaja publică, plajă cu nisip fin. Șezlong-urile și umbreluțele sunt contra cost – aproximativ 10 euro (2 șezlong-uri și o umbrelă). Pe plajă exista bar, acesta fiind contra cost.

Informatii despre Camere

Atractiv mobilate și foarte bine echipate, cele cinci studiouri au aer conditionat (contra cost – 5 euro/cameră/zi), televizor si chicinetă complet utilate cu aragaz electric (nu cuptoare), frigider și aparat de cafea.

Facilitati

Dimitrakis Studios sunt în număr de 9, dintre care 2 studiouri sunt potrivite pentru trei persoane și trei studiouri sunt pentru două persoane. Toate studiourile au balcoane cu mese și scaune. În grădină, există lamâi și arbuști și de asemenea sunt disponibile suficiente locuri de parcare pentru autoturisme.

Servicii masa

Fara Masa

Oferte

Reducere Early Booking 35% pentru rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.05.2016!

Tarifele sunt valabile pentru sezonul de vara 2016!

 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat:


Termeni si conditii
5 ---