Destinatie
Data
Hotel:
Alege Grecia

Sithonia, Halkidiki , Grecia
Pret incepand cu 28 €
Kassandra, Halkidiki , Grecia
Pret incepand cu 34 €
Kalithea, Rhodos , Grecia
Pret incepand cu 149 €
Vasilias, Skiathos , Grecia
Pret incepand cu 13 €
Agia Paraskevi, Skiathos , Grecia
Pret incepand cu 91 €
Evia Town , Grecia
Pret incepand cu 39 €
Georgioupolis, Chania , Grecia

Hotel Egnatia Palace 4*   Salonic

Informatii despre Hotel

Egnatia Palace este un hotel de 4 stele care dispune de toate avantajele unui city hotel in centrul acestuia, oferind totodata comforturile unui spa resort. Hotelul se afla la intersecția strazilor Egnatia și Mitropoliti Ghenadiu, in centrul Thesalonikului intr-unul dintre cele mai frumoase cladiri in stil art deco, a deceniului 30. Si deoarece Thesalonikul este un oras plin de viata, merita sa il cercetati sa luati habar de tavernele, uzeriile, cafenelele si desihur magazinele lui. Savurati cafeaua dumneavoastra și plimbarea dumneavoastra pe litoralul din Thesaloniki care are vederea spre golful Thermaiku și Turnul Alb.

Egnatia Palace este situat in centrul orasului Salonic, langa Piata Aristotelous si chiar langa golful Salonic si are vedere la piața veche din Salonic. Piata romana: 600m, Statia de autobuz Macedonia: 2,5km, Aeroportul Macedonia: 16 km, Gara: 2,1km, Portul: 1,3km, Centrul expozitional international din Thesalonik: 1,7km,Turnul Alb: 1,2km, Kamara: 650m, Universitatea Macedonia: 900m.

Informatii despre Camere

Egnatia Palace ofera cazare cu dotari moderne și facilitați excelente. Exista o varietate de camere confortabile si spatioase, cu facilitati precum aer conditionat, TV prin satelit, uscator de par si minibar.

Facilitati

Oaspeții se pot relaxa intr-o sauna sau pot vizita centrul de spa și wellness al hotelului, care include baie de aburi, sauna și canapele incalzite. Personalul amabil ofera asistența nonstop la recepție și poate aranja inchirieri auto. Hotelul are o sala și o gradina pe acoperiș, care este ideala pentru gazduirea de conferințe, intalniri și evenimente speciale. Puteți beneficia de acces ușor la locuri precum biserica bizantina a Sf. Dimitrios și baile turcești de aburi. Savurați o cafea delicioasa langa Turnul Alb sau mergeți direct la zona golfului.

Servicii masa

Mic Dejun

Oferte

Tarifele sunt valabile pentru sezonul de vara 2016!

Hotel Egnatia Palace 4* ****
  03.01
22.12
Camera Single Standard
(EUR/camera) - Mic Dejun
69
Camera Dubla Standard (2ad)
(EUR/camera) - Mic Dejun
81
Camera Tripla Standard (2+1)
(EUR/camera) - Mic Dejun
96
Suite Double Room (3+1)
(EUR/camera) - Mic Dejun
106
Suite Double Presidential (2+1)
(EUR/camera) - Mic Dejun
144

Rezerva online
Cere oferta
 


Alte oferte de care ati mai putea fi interesat:


Termeni si conditii
5 ---