Destinatie
Data
Hotel:
Alege Grecia

Sithonia, Halkidiki , Grecia
Pret incepand cu 28 €
Kassandra, Halkidiki , Grecia
Pret incepand cu 34 €
Kalithea, Rhodos , Grecia
Pret incepand cu 149 €
Vasilias, Skiathos , Grecia
Pret incepand cu 13 €
Agia Paraskevi, Skiathos , Grecia
Pret incepand cu 91 €
Evia Town , Grecia
Pret incepand cu 39 €
Georgioupolis, Chania , Grecia

Palatia Caeli 4*   Kypseli, Zakynthos

Informatii despre Hotel

Vilele Palatia Caeli sunt un complex de 4 vile separate, situate pe coasta zonei Kipseli, la doar 12 km in afara orasului Zakynthos, in partea de nord-est a insulei. Plaja de nisip este ideala pentru familii iar satul ofera numeroase facilitati si taverne.
Palatia Caeli cuprinde: Vila Uranus - 3 dormitoare(2-5 pers), Vila Gaia - 3 dormitoare(2-6 pers), Vila Thalassa - 3 dormitoare(2-6 pers), Vila Agapi - 4 dormitoare (max 8 pers).

Informatii despre Camere

Vila Gaia (200 m2) are o capacitate de maxim 6 persoane si este dispusa pe 2 etaje. Parterul este alcatuit dintr-un living mare mobilat modern, cu semineu, TV si DVD player, zona de dining si bucatarie utilata cu masina de spalat vase, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, toaster, filtru de cafea, ceainic, mixer si vesela. Veranda mobilata ofera frumoase vederi catre gradina si mare. Etajul este compus din trei dormitoare cu vedere catre mare. Dormitorul principal dispune de baie proprie. Tot la etaj exista si o baie principala dotata cu cada cu hidromasaj, dus, uscator de par.

Vila Thalassa (200 m2) are o capacitate de maxim 6 persoane si este dispusa pe 2 etaje. Parterul este alcatuit dintr-un living mare mobilat modern, cu semineu, TV si DVD player, zona de dining si bucatarie utilata cu masina de spalat vase, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, toaster, filtru de cafea, ceainic, mixer si vesela. Veranda mobilata ofera frumoase vederi catre gradina si mare. Etajul este compus din doua dormitoare cu vedere catre mare. Dormitorul principal dispune de baie proprie. Tot la etaj exista si o baie principala dotata cu cada cu hidromasaj, dus, uscator de par.

Vila Uranus (165 m2) are o capacitate de maxim 5 persoane si este dispusa pe 2 etaje. Parterul este alcatuit dintr-un living mare mobilat modern, cu semineu, TV si DVD player, zona de dining, bucatarie utilata cu masina de spalat vase, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, toaster, filtru de cafea, ceainic, mixer si vesela, un dormitor dublu si o debara dotata cu masina de spalat, uscator, masa si fier de calcat. Veranda mobilata ofera frumoase vederi catre gradina si mare. Etajul este compus din doua dormitoare cu vedere catre mare. Dormitorul principal dispune de baie proprie. Tot la etaj exista si o baie principala dotata cu cada cu hidromasaj, dus, uscator de par.

Vila Agapi are o capacitate de maxim 8 persoane si este compusa din patru dormitoare, un living si trei bai. Dispune de aceleasi facilitati ca si celelate trei vile, plus un Jacuzzi si doua seminee.

Facilitati

Complexul este alcatuit din 4 vile individuale, Gaia, Thalassa, Uranus si Agapi. Facilitatile complexului constau in: Jacuzzi in aer liber, piscina cu sezlonguri, gradini impresionante, parcare si verande. La cerere, se pot oferi si servicii de babysitting, chef personal, inchiriere masini, inchiriere yacht, tratamente de infrumusetare.

Servicii masa

Fara Masa

Fiecare vila dispune de bucararie utilata cu masina de spalat vase, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, toaster, filtru de cafea, ceainic, mixer si vesela, pentru a va putea prepara mancarea favorita. De asemenea, numeroasele taverne din apropierea complexului va asteapta cu mancare traditionala greceasca.

Activitati

Complexul de vile dispune de o piscina cu sezlonguri, un jacuzzi in aer liber, gradini si verande de dimensiuni mari.

Oferte

Oferta Speciala pentru rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.03.2016!

Tarifele sunt valabile pentru sezonul de vara 2016!

 Termeni si conditii
5 ---